W prawym górnym rogu rozwiń pole ze swoimi danymi i kliknij „TWOJE KONTO”.
Na Twoim koncie w zakładce „KARNETY” kliknij „PRZEJDŹ DO KARNETU”.
Na nowej stronie w szczegółach swojego karnetu zjedź na dół. Do wyboru masz opcję:
ANULUJ – Po kliknięciu tej opcji Twoje miejsce na ten jeden wybrany mecz zwalnia się do sprzedaży. Do użycia w przypadku, jeśli nie będziesz obecny na danym wydarzeniu.
UWAGA! Użyj tej opcji w przypadku, gdy będziesz pewny, że nie będzie Cię na meczu. Po potwierdzeniu anulacji operacja jest nieodwracalna.
helpJak zmienić miejsce na pojedynczy mecz?
Zaloguj się na swoje konto.
W prawym górnym rogu rozwiń pole ze swoimi danymi i kliknij „TWOJE KONTO”.
Na Twoim koncie w zakładce „KARNETY” kliknij „PRZEJDŹ DO KARNETU”.
Na nowej stronie w szczegółach swojego karnetu zjedź na dół. Do wyboru masz opcję:
ZMIEŃ MIEJSCE – Użytkownik może zmienić miejsce na pojedyncze mecze w karnecie. Nie zmienia miejsca na wszystkie wydarzenia w karnecie, może tylko na wybrany mecz. Po wyborze tej opcji możesz zmienić miejsce na dowolne, dostępne na dane wydarzenie, aby np. siedzieć wśród przyjaciół bądź rodziny, którzy wybierają się na mecz jednorazowo.
UWAGA! Każda cena karnetu musi zostać powiązana z ceną biletu, na podstawie utworzonego powiązania zostanie wyliczona wysokość ewentualnej dopłaty dla zmiany miejsc w obrębie różnych stref cenowych. Po potwierdzeniu zmiany miejsca operacja jest nieodwracalna.
Zapoznaj się z przykładami:
Zmieniam miejsce z trybuny droższej na trybunę tańszą – brak dopłaty.
Zmieniam miejsce z trybuny tańszej na trybunę droższą – system naliczy dopłatę, która wyniesie różnicę między ceną na trybunę tańszą a ceną na trybunę droższą.
helpCzy mogę zmienić miejsce całego karnetu?
Tylko administrator może zmienić miejsce całego karnetu. Operacja nie jest dostępna dla użytkowników oraz kasjerów.
Zmiana miejsca karnetu przez administratora skutkuje tym, że to administrator jest właścicielem transakcji. Osoba, która pierwotnie kupiła karnet i była właścicielem transakcji nie będzie miała dostępu do transakcji zmiany miejsca. Do karnetu ze zmienionym miejscem będzie miał dostęp jedynie właściciel karnetu.